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RB Rail AS presents the following answers to the questions received until 23 January 2018 from
the interested suppliers:

No

Question

Answer

1.

We kindly ask you to clarify our doubts
regarding Annex 1 (Application form) and
Annex 3 (Experience of the Candidate).

We are a consortium of suppliers.
According to 6.1.2 of tender
regulations, all the members of the
partnership shall be listed in Annex
1 “Application form” (we are not a
registered partnership; we will enter
into partnership agreement
according to 6.1.2 (a), if our
consortium/partnership will be
awarded contracting rights). We
have, however, defined the name
that will be used for the consortium
and need to clarify how our case
should be correctly reflected in
Annex 1.

a) Considering the partnership is
not registered, shall we provide,
in Annex 1, the defined name of
the consortium and, in brackets,
registered/official name of each
of its members, i.e. Consortium X
(composed of company Z
(leading consortium member)
and company Y)?

b) Considering the partnership is
not registered, shall we provide,
in Annex 1, registration number
of each consortium member or
just the registration number of
the leading consortium
member?

Please note that,

1. Asper Clause 6.1.2 each of the members
of the partnership has to be listed in
application form by providing the same
information which is requested for the
Candidate;

a)

There is no restrictions for format
unless the provided information
corresponds to the requirements.
Yes you can provide name of the

consortium, the name of the
leading member and list all
members;

Registration number of each
consortium member has to be
provided. It is advised to provide list
of consortium members with
detailed info as annex to the
application (can be uploaded in
section “Other documents” in E-
Tender system), please note that if
the Candidate relies on the
resources or experience of other
person in case when other person is
consortium member, confirmation
of cooperation (at least the letter of
intention to enter into consortium
(partnership) and passing the
resources or experience (resources
related to experience) signed by
person who will forward the
resources) shall be submitted,;




member?

c) Considering the partnership is
not registered, shall we provide
addresses and contact
information of each of its
members or just the address and
contact information of the
leading consortium member?

d) Considering the partnership is
not registered, shall each
consortium member’s
authorized representative sign
the application form, or shall the
application form be signed only
by the authorized representative
of the leading consortium

)

Candidate has to indicate contact
person (i.e. lead member of
Consortium) who will be
responsible for exchange of
information in the consortium;

Lead member of the consortium
can sign the Application if
confirmation  on  cooperation
(where the rights to sign the
Application is assigned to one
member) is submitted by each of
the members of consortium or as a
single document signed by all
members of the consortium
(agreement of cooperation) s
submitted by Candidate. The
confirmation of the cooperation has
to be signed by authorised
representatives.

2. | Should the authorized representative of the
candidate (i.e. authorized representative of
group of suppliers) date and sign the Annex
3 or thereis no such need for Annex 3?7

There is no need of signing Annex 3. If the
experience presented in the Annex 3 relates
to different members of the consortium, the
name of the member of the consortium
should be indicated in the references.

Procurement Commission chairman




